Telefon:   74 83 13 30​     |     E-mail:   erik@due-olesen.dk

Erfaren Blikkenslager udfører
​dit projekt

Trænger dine kviste til ny blikbelægning eller skal der nye tagrender på huset, så står vi hos Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning klar til at hjælpe dig med de fleste opgaver inden for blikarbejde. 

Vi har mange års erfaring som blikkenslager, hvorfor vi står klar til at løse lige netop din arbejdsopgave. Vi er beliggende i Toftlund, men kører glædeligt ud til kunder i Vojens, Tønder og andre stedet i landet.

Optimer dine tagrender med blikarbejde

Hos Erik Due Olesen VVS & Smedearbejde kan vi blandt andet hjælpe dig, hvis du ønsker at få lavet nye tagrender.  At udskifte husets gamle tagrender giver en mere effektiv regnvandsafledning fra taget.

Tagrender bliver som så meget andet også slidt efter flere års tro tjeneste, hvorfor det er nødvendigt at udskifte dem. 

Hvis du er ved at lave et helt nybygget hus, så kan vi som blikkenslager også hjælpe dig med at få opsat nye tagrender, som passer ind i det nye hus æstetik. Ud over tagrender udfører vi selvfølgelig også en lang række af andre typer af blikarbejde.

Kunden er i fokus hos vores blikkenslager

Når vi udfører enhver form for blikarbejde for vores kunder, så er det super vigtigt for os, at kunderne er glade og tilfredse, når vi overdrager arbejdet til dem. 

For at sikre denne tilfredshed, så tager vi gerne en samtale med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet.

Sådan kan vi forventningsafstemme, og dermed være sikre på at opfylde kundens ønsker til punkt og prikke. Alt vores blikarbejde udføres desuden i højkvalitets materialer, og vi afslutter altid arbejdsopgaverne til tiden.

Har du brug for mere viden omkring blikarbejde, så ring til os på telefon 74 83 13 30 send gerne en mail til vores blikkenslager på erik@due-olesen.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk