Telefon:   74 83 13 30​     |     E-mail:   erik@due-olesen.dk

​Gasinsservice af certificeret installatøR

Hvis du ønsker at opgradere familiens køkken med et lækkert gaskomfur, eller hvis du har brug for hjælp til at få tilsluttet dit nye gasfyr, så kan vi hos Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning hjælpe dig godt på vej.

Vi har stor erfaring inden for gasservice, hvorfor vi kan hjælpe dig med mange forskellige arbejdsopgaver, når det kommer til gas. Vi er beliggende i Toftlund, men kører gerne ud til kunder i Vojens, Tønder og andre steder i landet.

Få et nyt og lækkert gaskomfur

De fleste danske hjem har et helt almindeligt glaskeramisk komfur, enten med eller uden induktion. Dog anvender mange restauranter sig af komfur med gas, og det er ikke uden grund.

Med et gaskomfur bliver dine gryder og pander hurtigt varmet op, og det er nemt for dig at regulere på, hvor varmt du ønsker komfuret skal være.​

På samme måde bruger et gaskomfur ikke den samme mængde energi på at køle ned som et glaskeramisk komfur. Vi står klar til at hjælpe dig med at få installeret et lækkert gaskomfur i dit køkken!

Certificeret gasservice

Både Torben og Erik er certificerede installatører af gasapparater. Dette er også din garanti for, at din service af gas bliver udført i den højeste kvalitet hver eneste gang.

Udover at tilbyde gasservice, så tilbyder vi hos Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning også at komme forbi og udføre både installation og reparationer på dit gasfyr, sådan at du kan være sikker på, at det fungerer lige som det skal.

Kontakt os på telefon 74 83 13 30 eller mail erik@due-olesen.dk hvis du ønsker at høre nærmere om vores gasservice.​

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk