Vi udfører din renovering af hus

​Vores kompetencer strækker sig langt, og vi kan derfor udføre en helt række af forskellige typer af renovation – både de store og de små. 

Hos Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning er vi eksperter inden for VVS-opgaver, og vi rykker altid hurtigt ud, så du kan komme videre i din travle hverdag. Vi er beliggende i Toftlund, men kører glædeligt ud til kunder i Vojens, Tønder og andre stedet i landet.

Få kvalitetsrådgivning om din opgave

Du har måske allerede et mentalt billede af dit nye badeværelse, men der er mange ting at tage højde for, når du skal kaste dig ud i renovering af hus. Det gælder eksempelvis også med hensyn til varme- og fjernvarmeanlægget, og vi rykker gerne ud og ser på din opgave af renovering af hus. 

Hos os lægger vi vægt på, at du får den rette løsning, som passer til dig og dit hjem, og derfor tager vi altid udgangspunkt i en grundig dialog- og rådgivningsproces. 

På denne måde sikrer vi, at du får det resultat, der er det rigtige for dig. 

Vi klarer også problemer med afløbet

Der er få ting, der er mere irriterende end et tilstoppet afløb eller lugt fra kloakken. Det kan de færreste holde ud ret længe, og derfor rykker vi hurtigt ud, når du ringer. Om nødvendigt udfører vi en renovation af dine gamle og nedslidte rør, og udstyrer dit hjem med nogle nye i den bedste kvalitet, så du slipper for lignende problemer.

Ud over renovering af hus, hjælper vi også med at vedligeholde dit hus, så du forebygger gener, og forlænger levetiden på dine elementer.

Lad os hjælpe dig med din renovation

Renovering af hus kan ofte være en god, men også en nødvendig løsning, der styrker dit hus værdi, og afhjælper de gener der kan opstå i et hjem. Samtidigt kan det sænke el- og varmeregningen, og mon ikke du kan finde andre steder at lægge dine penge end netop der? 

Ring til os på telefon 74 83 13 30 til en snak om dit projekt eller skriv til os på e-mail erik@due-olesen.dk​.

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk