Telefon:   74 83 13 30​     |     E-mail:   erik@due-olesen.dk

Montering af Tagrender samt rensning

​Hos os i vores VVS & Smedeforretning i Toftlund nær Vojens og Tønder løser vi mange opgaver inden for tagarbejde, og vi er eksperter i lave tagrender. Vi udfører opgave i hele området omkring Toftlund, Tønder og Haderslev, så tøv ikke med at kontakte os.

Husk årlige eftersyn

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk, så du undgår fugtskader. Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til større problemer. Samt  er det vigtigt at få en løbende rensninf af tagrender for at opretholde vedligeholdelsen.

Vi ved, at det ikke er alle, der har tid og overskud i den travle hverdag til at vedligeholde sit hjem optimalt, og derfor hjælper vi gerne til med rensning og meget andet. 

Vi klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør, så dine rørs levetid forlænges.

​Udskiftning af dine tagrender

Dine tagrender udfylder en utroligt vigtigt funktion, og de beskadiget eller blot gamle og slidte, er det en rigtigt god ide at udskifte dem, så du sikrer den rigtigt regnvandsafledning fra dit tag. Det er essentielt i kampen mod fugtskader.

Vi rådgiver dig om dine muligheder, så dine nye tagrender kommer til at komplimentere din boligs stil.

Eksperter i rensning af tagrender og andet blikarbejde

Vores mange årige erfaring betyder, at vi nemt og hurtigt kan udføre dine blikopgaver, også selvom de skulle være komplicerede.

Har du en opgave der skal løses? Så skal du blot ringe til os på telefon 74 83 13 30 eller skriv til os på e-mail erik@due-olesen.dk​, så tager vi os en god snak om dit projekt.

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk