​kompetent SMED med stor erfaring

Hos vores VVS & Smedeforretning i Toftlund nær Vojens og Tønder kan vi tilbyde dig hjælp med at få lavet smedearbejde. Vi har mange års erfaring, hvorfor vores smede også kan hjælpe dig med mange forskellige arbejdsopgaver, når det kommer til at udføre smedearbejde i og omkring din bolig.

Vi laver trapper, hegn og meget andet

Smedearbejde har mange forskellige aspekter, hvorfor vi også kan tilbyde vores hjælp med en lang række af forskellige typer af opgaver. Måske du skal have lavet en ny trappe ude foran din virksomhed, eller et nyt hegn til at indhegne din grund med? Som din smed står vi klar til at hjælpe dig, lige meget hvor stor eller lille arbejdsopgaven måtte være.

Kunden i fokus når vi udfører smedearbejde

Når du hyrer Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning til at klare dit smedearbejde, så har vi altid vores kunders tilfredshed i højsædet. Som smed vil vi gerne udføre arbejdet så tilfredsstillende som muligt for vores kunder.

Denne tilfredshed opnår vi ved at tage en uforpligtende samtale med vores kunder, inden vores smede påbegynder arbejdet, hvorigennem vi forventningsafstemmer og finder ud af, hvad det er, kunden ønsker igennem vores samarbejde. Vi udfører derudover altid arbejdet i de bedste materialer, til en god pris og til den aftale tid.

Vil du vide mere om din lokale smed, og hvilke typer af opgaver vi er særligt specialiserede inden for, så kan du altid kontakte os direkte, ved at sende os en mail på erik@due-olesen.dk, eller ved at ringe til os på telefon 74 83 13 30.​​​

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk