Telefon:   74 83 13 30​     |     E-mail:   erik@due-olesen.dk

​Solvarmeanlæg og jordvarmepumpe

​Hos vores forretning i Toftlund nær Tønder og Vojens kan vi også hjælpe dig med forskellige typer af varmeanlæg. Vi er specialiserede inden for solvarmeanlæg og jordvarmepumper, hvorfor det også er her vores spidskompetence ligger, når det kommer til de forskellige varmemuligheder.

Skån miljøet - vælg solvarme

Når du vælger at skifte over fra varme, der er produceret af fossile brændstoffer eller fra et fyr, så får du en langt mere miljøvenlig varmeløsning. Med et solvarmeanlæg får du en varmekilde, som kommer direkte fra solens egne stråler.

Med et dansk solvarmeanlæg bliver solens stråler produceret om til energi, som laves til varme. Solvarme udleder ingen CO2, hvorfor det er rigtig godt for vores klima også.​

Udover at være super godt for miljøet, så er et solvarmeanlæg også rigtig godt for pengepungen. Solens stråler er som bekendt gratis, og da det kun er disse, der skal bruges for at producere varmen, så er det muligt at producere varme helt gratis i årets mest solrige måneder.

Jordvarmepumpe som supplement til solvarmeanlæg

Hvad koster solvarme? Prisen for solvarme afhænger af dets omfang og valg af kvalitet. Ønsker du en konkret pris, så udarbejder vi meget gerne det.

For at kunne supplere solvarmen, så kan det være en idé i at få nedlagt en jordvarmepumpe i jorden. Varmepumpen genererer jordvarme, som bliver samlet igennem de solstråler, der rammer jorden.

Ved jordvarme skal der nedlægges et rørsystem, som ved hjælp af jordvarmepumpen kan sende varmen op i husets varmesystemer.

Vil du vide mere om de forskellige muligheder inden for jordvarmepumpe og solvarmeanlæg, så kontakt os ved at sende en mail på erik@due-olesen.dk eller ringe til os på telefon 74 83 13 30.​

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 74 83 13 30

E-mail: erik@due-olesen.dk