Montering af køkken udført på professionel vis​

Mangler du hjælp til montering af køkken? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Erik Due Olesen VVS & Smedeforretning har vi stor erfaring på området. Vi tilbyder køkkenmontage til alle kunder i og omkring Toftlund, Tønder og Vojens.

Vi er et professionelt firma med mere end 100 år på bagen. Med årene har vi løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Vi har eksempelvis stor erfaring med montering af forskellige slags køkkener, hvorfor du trygt kan lade os være din næste samarbejdspartner.

Vi er effektive og grundige ved montering af køkken

Hvis vi skal montere dit nye køkken, så kan du forvente, at vi er både effektive og grundige i vores arbejde.

Det betyder, at du hurtigt kan nyde dit nye køkken, når du modtager professionel hjælp fra os.​

Selvom vi er effektive i vores arbejde, så garanterer vi dig, at løsningerne er holdbare og af høj kvalitet hver gang. Vi overholder altid vores aftaler både angående tid og pris, og vi rydder naturligvis op efter os selv hver gang.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af montering af køkken hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe på telefon 74 83 13 30 eller skrive en e-mail til erik@due-olesen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Firma

Erik Due Olesen

VVS & Smedeforretning​

kontakt

Telefon: 51 95 03 27

E-mail: erik@due-olesen.dk